Prikbord

Nieuwe reactie toevoegen

Naam *
E-mailadres
Bericht *
Op: woensdag 7 januari 2015 12:18 uur
Door: Geja
weer een klein groepje, dit keer waren we met 8 moeders en veel kindjes. De oudere kinderen hebben heel leuk gespeeld.
Marije Bosma, lactatiekundige, fijn dat je er bij was.
Op: woensdag 3 december 2014 15:31 uur
Door: Geja
Een klein groepje vandaag, 7 moeders en een oma. ook heel gezellig trouwens! Marieke heeft verteld over de carry yoga lessen die zij verzorgt. Monique Sirag, lactatiekundige, dank weer voor je komst!
Op: woensdag 5 november 2014 14:53 uur
Door: Geja
Gezellig weer! Ondanks de mist een goede opkomst. Ook veel nieuwe moeders dit keer. Veel vragen beantwoord en bijzondere borstvoedingsverhalen gehoord. Lybrich Kramer, lactatiekundige fijn dat je er bij was!
Op: woensdag 1 oktober 2014 16:01 uur
Door: geja
wat was het weer leuk! Een jubileum, precies een jaar BVcaféLWD en ook nog Wereld Borstvoeding Week! Super opkomst (14 moeders en een oma) en een verloting met leuke BV prijzen.En een speciaal dank je wel voor Karine Akkermans, lactatiekundige.
Op: woensdag 3 september 2014 20:21 uur
Door: Geerte
Weer een gezellig café vanmorgen. Een stuk of 10 moeders, er werd weer lustig op los gekletst en op de grond krioelde het van de kindjes. Best spannend voor de bediening, maar die hebben het weer goed gedaan. Monique bedankt voor je aanwezigheid en info!
Op: woensdag 6 augustus 2014 13:07 uur
Door: Geja
Wat een super opkomst weer bij het BVcafe van augustus, ongeveer 15 moeders. Dames die vaker komen en ook veel nieuwe gezichten. Marije Bosma, fijn dat je weer erbij was, we hebben veel vragen beantwoord. En ook leuke foto's voor in de BN gemaakt.
Op: woensdag 6 augustus 2014 12:23 uur
Door: Kelly
Vandaag was het weer zeer waardevol voor mij. Fijn dat alles dan even in het teken van borstvoeding staat. Helaas kan ik er niet iedere woensdag bij zijn. Ik ben blij dat zoveel moeders trots voeden!!
Op: maandag 14 juli 2014 22:30 uur
Door: Geerte
Het is alweer even geleden maar het BVcafé van2 juli was heel gezellig. Er waren 8 moeders, er werd volop gevoed en een 9e moeder kwam er spontaan tussenzitten, ze wist nog helemaal niet van het bestaan van het café af, toevalstreffer!
Marije, bedankt!
Op: woensdag 4 juni 2014 12:20 uur
Door: Geja
Jemig zeg, wat een opkomst! 17 moeders en 2 vaders geteld, kleintjes op schoot en de groten speelden op de grond. Bedankt voor jullie komst! En dankjewel Monique Sirag, voor het beantwoorden van alle vragen.
Op: donderdag 8 mei 2014 09:30 uur
Door: Geerte
Ook het borstvoedingscafé van Mei was weer geslaagd. Wederom 11 moeders, bedankt voor jullie komst. Bedankt Lybrich voor het beantwoorden van alle vragen!
vorige pagina: 1 2 3 volgende
Borstvoedingcafé LWD - Dé ontmoetingsplaats voor voedende moeders
Vereniging Borstvoeding Natuurlijk